Wednesday 15 August 2018

Download Paraules del President Ernest Benach i Pascual. Recull d'intervencions de la VII legislatura (Testimonis parlamentaris) (pdf) Vv.Aa.


Descargar PDF Leer en línea



Aquest llibre recull una selecció representativa de les més de cinc-centes inter vencions, discursos i conferències pronunciats pel M. H. President del Parlament , Ernest Benach i Pascual, al llarg dels gairebé tres anys de la VII legislatura . El conjunt d'intervencions es presenta ordenat cronològicament a excepció del discurs de cloenda del darrer període de sessions, que es troba al final del rec ull. Cada discurs és precedit per la portada d'algun dels diaris d'àmbit naciona l català editats en paper.
[Descargar] Paraules del President Ernest Benach i Pascual. Recull d'intervencions de la VII legislatura (Testimonis parlamentaris) PDF Vv.Aa.
Libros Paraules del President Ernest Benach i Pascual. Recull d'intervencions de la VII legislatura (Testimonis parlamentaris) PDF Descargar Gratis
Paraules del President Ernest Benach i Pascual. Recull d'intervencions de la VII legislatura (Testimonis parlamentaris) PDF Descargar Gratis

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.